Home » Beursinfo » Algemeen en nieuws

Beursinformatie

Video's Auto-Italia-Houten 2012

Video’s Auto-Italia-Houten 2012

De beurs van 2012 gemist? Gelukkig zijn er altijd weer enthousiaste bezoekers die hun indrukken weergeven op mooi beeldmateriaal. Veel plezier! Zelf ook foto’s of film gemaakt. Stuur het ons en wij zorgen dat het gezien wordt.

Lees meer

thumbs_lambo-tricolore-houten

Auto-Italia-Houten is dè verkoopbeurs met het beste uit Italië!

Recente veilingen tonen aan dat de Italiaanse klassiekers flink in de lift zitten. Beleggers hebben geen vertrouwen in de banken, maar spenderen liever hun geld in kunst en klassieke auto’s. Europa wordt leeg gekocht. Auto-Italia-Houten biedt de gelegenheid mee te profiteren van de beste en tevens meest aangename belegging.

In Houten, vlak onder Utrecht, staan de sportwagens van Ferrari, Alfa Romeo, Maserati en meer van dat soort exoten, gewoon in rijen te koop. Dit in tegenstelling tot andere evenementen, waar vrijwel alles voor de show is. Geld of pinpas zijn noodzaak, want al heb je geen geld voor een Italiaanse auto, de beurs heeft ook vele stands met onderdelen, miniaturen en gereedschap. Je komt er altijd bijzondere auto’s of dingen tegen, die je nog nooit hebt gezien.

Lees meer

Italiaansesupercars_590x4002

Verkoop Italiaanse moderne sportwagens van Alfa tot Ferrari

Wel eens gedroomd van het aanschaffen van een Ferrari? Op een beurs is de drempel niet zo hoog. Je kunt de auto in alle rust bekijken en zelfs aanraken zonder direct te worden belaagd door een verkoper. Zelfs de prijzen vallen mee.

Lees meer

Klassiek_140x95

Verkoop en show klassiekers van Italiaans ontwerp

De prijzen van de Italiaanse klassiekers zijn de laatste jaren enorm gestegen. De zeldzaamheid begint winst op te leveren. Met name de auto’s uit de jaren 60 worden haast onbetaalbaar. Nederland wordt afgestroopt door buitenlandse beleggers.

Lees meer

onderdelen_140x95

Verkoop onderdelen, accessoires, gereedschap

Weleens iets verkeerd op het internet besteld? Op de beurs kopen betekent eerst kijken, voelen, dan pas kopen! Een groot aanbod van nieuwe en gebruikte onderdelen voor alle Italiaanse merken.

Lees meer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verkoop miniaturen, automobilia, literatuur, kunst

Liefhebbers van Italiaanse auto’s zijn grote liefhebbers van hebbedingen. Zij vinden alles leuk. Een Fiat 500 eigenaar vindt een Ferrari leuk en andersom is dat ook zo. Thuis staat de vitrinekast en de boekenkast vol.

Lees meer

Tassen_140x95

Verkoop kleding, modeaccessoires, delicatessen

Een truitje met logo van jouw favoriete automerk zit veel lekkerder. Kanarie-gele autoschoenen vind je niet in jouw woonplaats, maar wel op Auto-Italia-Houten. Neem gerust je meisje mee, want zij vindt er Italiaanse sierraden, tassen, riemen, sjaals en kleding.

Lees meer

Club_590x400

Informatie merkenclubs, rally’s en toertochten, restauratiebedrijven

Een klassieker of youngtimer móet rijden. Clubs geven hun leden de gelegenheid gezellige tochten te maken. Ook geven ze jou technisch advies, sturen een mooi clubblad, regelen korting, maar vooral veel sociaal contact.

Lees meer

Entertainment_590x4001

Italiaans entertainment, eten en drinken, rijden in Ferrari of Lambo

Sfeer is de grote kracht van Auto-Italia-Houten. De parkeerplaatsen staan bomvol met Italiaanse schoonheden. Vandaar kun je tegen betaling ook eens meerijden in een Ferrari of Lamborghini. Binnen in de hallen van Expo Houten ruik je de koffie en de oven van de pizza bakker.

Lees meer

Fiat 1100TV Allemano_

Zeldzame Fiat 1100 TV Allemano schittert in Houten

Als eerbetoon aan de legendarische Italiaanse ‘carrozzerie’ in de jaren vijftig toont Auto-Italia-Houten op 6 en 7 oktober in Houten een zeldzaam meesterwerk uit die periode. Het is een Fiat 1100 TV met uniek coupe koetswerk van stilist Allemano. Het sierlijke ontwerp dateert uit 1954 en tot 1957 zijn er hooguit enkele

Lees meer

Veel Ferrari's te koop!

AutoTrader Paviljoen: veel Ferrari’s te koop!

Dit jaar zijn er buitengewoon veel Ferrari’s te koop in Houten. AutoTrader, een van de drukst bezochte occasions-website van Nederland, verschijnt met een selectie van zijn adverteerders. Alleen al op deze stand 15 dikke Ferrari’s. Allemaal te koop!

Lees meer

video

Video-impressie: Auto-Italia-Houten 2011

Bekijk de video-impressie van Auto-Italia-Houten van vorig jaar. Zowel buiten als binnen was het, ondanks de mist, weer een kleurrijk geheel met veel moois.

Lees meer